diumenge, de març 25

L´art de menjar Calçots.

Qui deia que menjar calçots fos facil??

Es un art!!

I la salsa "Romescu", qui la va fer??

La Klaus, una artista del Romescu..... al vespre encara ressopava salsa....




5 comentaris:

Sonia ha dit...

oStras tu !! quina calçotada!!!!!!!!bonisiiiiimsss !

Joana García ha dit...

Mira que son bons, mmmmmmmm!!!!

el yeti ha dit...

La veritat, es que aquest any, els calçots eren bonissims!! i amés molt pocs, es van fer malbé.
eren gruixudets, i ummmmm!!!!....

Anònim ha dit...

Buola !! els calçots eren bonissims pero la carn tambe!i la salsa elaborada per la Claudia ADRIA, per llepar-se el tuper!! El FEB ha passat l excursio del pic Certascan al 14-15 d abril, en plena primavera. Hi anireu ?

aman

el yeti ha dit...

La kalus adria, opta a la millor salsera de "romescu", pero la carn de les franqueses també estav molt bona....
Amanda, ja veurem si anem per certascan....
salut