dilluns, de juliol 16

Breu incursió a Coll de Nargó, sector Diposit, 14 de Juliol de 2007.


Aquest Dissabte, arrel de veure les ressenyes de Coll de Nargó, al blog dels Maneirons, ens animen a pujar, per donar un cop d´ull, a algunes d´aquestes zones.
Arribem vora les 18.30 o 19.00 hores, tot seguint les indicacions del company Ramón, dels Maneirons, per evitar les hores de sol, i tenia raó, a aquesta hora, les parets tenen ombra, tot un luxe......
Deiexem el cotxe al costat del diposit, i tot caminant, per un corriol, arribem al sector Diposit.
La nostra idea, era començar pel sector Bel Canto, però ja que hi som a peu de via, decidim començar per aqui.....Començem per la via Popeye, 4c, per escalfar, i quina sorpresa!!
La primera xapa, un pel amunt, la segona, més lluny, i la tercera "al quinto pino!!", les xapes son burils, vells i rovellats, i finalment la Reunió, una anella rodona, rovellada, i un espit, que és mou, amb un maillón!! quin yu-yu!!!!
La pujo jo, i despres la Mabel, que s´estrena, posant un friend, entre la segona, i tercera xapa, en una fisura horitzontal.
Despres de parlar-ho, decidim que no val la pena, fer la via del costat, un 5a, la Pa ti pa tu primo, per que comparteix la Reunió, amb la Popeye, i ja que no ens ha acabat de fer el pes, decidim canviar de sector.....
Tot creuant, una selva, i que una abella, em piqui al bessó, arribem a un sector, que creiem que es Bel Cantó, mirem i remirem les vies, i no estem segurs de si la ressenya correspin al sector, ens falta el mapa de situació......
Mirem les vies, i semblen més ben equipades, amb parabolts, les xapes igualment allunyen un pel, i sembla que el grau, és un pel ajustat....
Dubtem i decidim , que el proper dia ja tornarem amb més ganes.....
Baixem fins el cotxe, i ens arribem a les Agulles, i Coll Piquer, localitzem les zones d´escalada, fem fotos, i a fer un mos al bar.
Ja coneixem una zona nova, i tornarem , i esperem fer més vies, que no pas avui.....Vistes de l´embassament, al pas per Coll de Nargó.

La Mabel obrint la via Popeye, 4c.

Descobrint les zones.

Les Agulles de Coll de Nargó.

El Sol ja es posava.

5 comentaris:

Kepa ha dit...

El contraluz de la escaladora es brutal de bonita. A seguir descubriendo zona.

Saludos

Pekas ha dit...

Asi me gusta...sin prisam pero sin pausa... el placer de las rocas...

jejeje... a ver si nos vemos un día ...noooo..???? :-))))

ramon ha dit...

Ei Alex (Yeti)....

Ho sento, pero crec que veu aanar a topar amb algunes de les vies antigues de la zona, (spits) realment aquestes vies no es fan gairebé mai.
Al Bel Canto es una altre historia, l'equipament es en tot moment de parabolts i no allunyen gaire, i les vies es poden fer bé. Al blog de colldenargo.blogspot.com juntament amb les resenyes dels secotrs hi tens algunes fotos que et serviran per a colocar-los.
Qualsevol altre cosa no dubtis en preguntar. Salutacions i fins aviat

el yeti ha dit...

Gracias Kepa, la verdad, es que visualize la foto, y pense que quedaria bien!!

Pekas, te he enviado un privado, hombre una via en toda la tarde, no es que nos estresaramos mucho.....
Ramón, ja ens ho va semblar, que eren les vies més antigues, ia ixo que dueim les teves ressenyes, jejejejejeje
però hi tornarem..... hi volem provar Bel Canto, i Coll Piquer!!
Salut!!

Joana ha dit...

Caram!! no parèu eh!! M'habien parlat de Coll de Nargó peró encara no ho coneixem.

Petons.