dilluns, de febrer 18

Tuc de Baciver (2.644 m.), 16-02-08

El dissabte molt d´hora, quedem al Bruc, allà, ens trobem amb el Roger, el Xavi, i la Maria, que esta per les nostres terres de visita.
A mig camí recullim al Xabi, i anem tirant cap a Beret, allà ens esperem l´Adam i la Cèlia, que han quedat amb un grup d´amics, que volen provar l´esqui de travessa.

Arribem al Parking de l´Orri, son gairebé quarts de deu, i veiem a l´Adam, la Cèlia, i el grupet d´amics, que tot just estan llestos per sortir.
Els hi diem, que vagin tirant, ja que ens hem de preparar, i trigarem una estoneta, aixi que surten ja en direcció l´Estany de Baciver, tot remuntant la vall del Riu Malo.
Una vegada ja preparats naltres que en total som, la Mabel, la Maria,el Xavi, el Xabi, el Roger i jo, sortim i anem pujant xino -xano.
No hi ha tanta neu, com fa dues setmanes, però encara hi ha neu.....

Anem pujant i creuem ja l´Estany de Baciver, passem la petita presa, i enganxem a la colla del davant, allà estan l´Adam, la Cèlia, el Lluch, la Marta, el Marc, la Carme, i en David. Un cop ens trobem, anem tirant, enfilem cap amunt, i arribem ja als Estanys del Rosari, creuem el llac, i abans d´enfilar la barrera rocosa, que ens separa del Tuc de Baciver, parem a i recuperem les forçes.

Mentrestant passa la colla amb l´Adam al davant. En Marc, i la Marta, s´han quedat enrere, el Marc, fa tres dies que arrossega febre, i no és troba en gaires bones condicions.
Enfilem cap amunt superant a base de voltes maria, la franja rocosa, gairebé a l´arribar dalt de tot, en David, trenca el pal, però aixo no és problema, ja que la cinta americana ho apadaça tot!!
Un cop arreglat el pal, el Lluch torna enrere ja que l´esperen a Barcelona, ara ja tant sols quedem naltres, i la Carme, l´Adam, la Cèlia, i en Marc.

Una vegada estem junt començem a remuntar la pala del Baciver, te poca neu, desde el cim no val la pena baixar, aixi que una vegada arribats al Coll, descalçem esquis, i cap amunt!!
Una vegada dalt del cim, gaudim de les vistes, del solet, i prenem quelcom.
Ara, ja tant sols ens queda baixar, fins al Coll, calçar esquis, i cap a baix!!
A mitja pala ens separem, la Cèlia, Adam, Carme, i David, desfaran el cami de pujada, per retrobar en Marc, i la Marta.
Naltres , buscant la neu, anem trampejant, i aconseguim gaudir de la baixada!!









I per acabar uns videos de la sortida, són els primers que penjo!!






2 comentaris:

Pekas ha dit...

Bueno... algo de neu si que es veu... :-))) a veure si aguanta una mica més la poca que queda...

Salut i muntanyes..!!!!

Anònim ha dit...

Ei, Almendra !!

que guai les fotos ! i els videos es veuen molt be i son molt ilustratius ! Quina enveja que em feu! Que no poses fotos de la talasoterapia?va ser genial !! bona setmana