diumenge, d’abril 3

Pic de la Coma del Forn, 19-02-2011.



El cap de setmana del 19-20 de Febrer, marxem cal al Pallars, a fer una trobada amb la colla pessigolla, que fa temps que no coincidim tots plegats.

Però uns quants decidim aprofitar el dissabte, i ja que estem pel Pallars, que millor que anar a Tavascan, a veure si podem aprofitar per fer quelcom amb esquis de12-13 de Febrer. Aixi que dit i fet, el dissabte al mati, al Pàrking de Tavascan som. L´Adam, la Cèlia, el Xavi, la Klaus, l´Eva M., l´Amanda, la Mabel, l´Anna R. I jo mateix.

Ens preparem i cap amunt a remuntar el Torrent de Mascarida, no sabem si farem el Campirme o la Coma del Forn. Tot depèn de la neu que hi hagi.

Anem fent xino-xano, tranquil·lament ja que som un abona colla, i no tots anem al mateix ritme.

Al costat de l’Estany del Diable, fem una parada per fer un mos, i agafar forces per anar ja del tiron fins al Pic de la Coma del Forn.

El Campirme el descartem ja que la neu no sobra pas.

Finalment fem cim tots, amb l’excepció de l´Eva M., que ha començat a baixar, ja que veia que no arribaria....

Traiem pells, i cap a baix, ja que hem de ser a la caseta de la Coma del Burg per dinar.

La baixada es una mica de tot, trobem la neu ja una mica transformada tot i que som al Febrer, també en alguns llocs la trobem un pel glaçada, però tenint en compte les penúries de neu que estem patint, la neu del Pallars sempre es agraïda!!